Groepsaccommodatie Elset Zuid Limburg Pracht vakantiehuis

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

De omgeving

 


Elset een stukje Frankrijk in Nederland

 

De Elset ligt aan een doodlopend weggetje in  het gehucht Elzet, dat grenst aan de bosrijke uitlopers van de Eifel en Ardennen.
Er is een ruim terras vanwaar u een prachtig uitzicht over het Geuldal hebt. Het is ook de ideale plek om te genieten van een lekkere barbecue bij een fris glas bier of wijn.


De prachtige natuur en de vele historische monumenten in de directe omgeving bieden een rijk scala aan ontspanningsmogelijkheden.
De groene heuvels, slingerende riviertjes, pittoreske dorpen, kastelen en oude hoeven, gezellige terrasjes, boeiende cultuursteden als Maastricht, Aken en Luik, juist deze variatie verleent aan deze streek een geheel eigen charme.
Zuid-Limburg is boeiend in elk jaargetijde. In het voorjaar zijn de bloeiende fruitboomgaarden een lust voor het oog. ' s Zomers plukt u langs de vele akkers een veldboeket van klaprozen en korenbloemen. In het najaar tonen de hellingbossen hun warme herfstkleuren. 's Winters is het na een heerlijke sneeuwwandeling bij de open haard intens genieten van een goed glas wijn of streekbier.
Vlakbij het huis lopen diverse gemarkeerde wandelroutes en mountainbikeroutes voor de fietsliefhebbers.
Vanaf ons gehucht kunt u alle kanten op wandelen: naar het Drielandenpunt door de bossen, naar het Belgische dorpje Sippenaeken  of naar Gulpen langs de oevers van de Geul.

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού